Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic

Transformers

TRANSFORMERS
“Transformers,more than meets the eye,Transformers robots in the sky”. Dupa cum si lyricurile soundtrack-ului transformerii sunt mult mai mult decat putem vedea cu ochiul liber,chiar daca la prima vedere par niste roboti pur si simplu.
Povestea incepe cu o lupta veche de cateva secole intre doua rase de roboti,Autobotii care lupta pentru dreptate si libertate si Decepticonii care lupta pentru distrugerea sorilor din sistemul solar pentru a produce energon-ul necesar supravietuirii rasei lor.
Cand lupta are loc pe Terra soarta acesteia ramane in mainile lui Sam Witwicky(Shia Labeouf)
Shia Laboeuf
Sam este un tanar obisnuit care ca orice adolescent este preocupat de scoala,cum sa-si cumpere o masina si cum sa agate cat mai multe fete.Fara sa stie ca el este cel ce poate decide soarta rasei umane, Sam si colega lui pe care ar vrea sa o transforme in iubita lui, Mikaela,personaj reprezentat de Megan Fox
Megan Fox
se trezesc in mijlocul confruntarii dintre roboti. Sam detine ochelarii bunicului sau pe care se afla inscriptionate coordonatele unde este inghetat liderul Decepticonilor, Megatron.Decepticonii vor sa puna mana pe acesti ochelari,dar sunt opriti de catre “masina” lui Sam aka Bumblebee,un autobot in al carui ajutor vin alti autoboti printre care si liderul lor Optimus Prime.
Va recomand sa vedeti acest film superb plin de actiune si aventuri,daca nu pentru mine macar pentru acesti actori care au jucat in film,fanii lor cred ca sigur au vazut sau au de gand sa vada filmul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: