Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic

WhAt Is LoVe?

Ce este Dragostea? Poate ca multi dintre voi v-ati intrebat asta.Daca luam definitia ei,dragostea ar fi un sentiment complex, manifestat prin afecţiune puternică.
Dar,in esenta,ce este dragostea? Ceva bun sau ceva rau? Multa lume isi pune aceasta intrebare,asta, pentru ca le e frica sa o puna in aplicatie,sa o incerce.
Dragostea este un cuvant foarte greu de definit probabil din cauza ca existenta sa are dimensiuni spirituale ce transcend timpul si spatiul, deci si intelegerea noastra.
Dragostea este cea mai mare nevoie a noastra,ea vindeca totul.

“Fiecare dragoste are un pret,pentru dragostea ta trebuie sa lupti
Sunt momente cand zambesti si momente in care plangi”
Spune ‘Te iubesc’ celui pe care-l iubesti in fiecare zi fara sa regreti vreodata.E cel mai frumos cadou care poate fi facut, fara sa te coste nimic.
Există numeroase clasificări ale situaţiilor de dragoste, în funcţie de obiectul vizat. Între cele mai des întâlnite categorii se numără:
* dragoste de sine, care este confundată adesea cu egoismul
* dragoste romantică, între parteneri de acest fel. Ei pot fi opuşi prin sexul biologic (numiţi heterosexuali) sau de acelaşi sex (homosexuali)
* dragoste de familie, manifestată între membrii unei familii. Se remarcă prin importanţă subtipul dragostei părinteşti, a părinţilor faţă de copiii lor.
* dragoste platonică, exprimată de doi oameni ca afecţiune pură, total dezinteresată fizic (material sau prin gesturi)

CE INSEAMNA A IUBI?
A iubi inseamna a nu sti “orgoliul” si “ura”! A iubi inseamna a intelege,a “fi pe acceasi unda”,a fi doua pesoane intelegandu-se nu doar prin cuvinte si gesturi,doar prin ganduri, intrucat iubirea nu cere numai sentimente frumoase, ci si puterea de a intelege! A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine!Inseamna sa ajuti persoana iubita,sa-i dai sfaturi cand are nevoie si sa intelegi ca daca simti iubire din partea unei persoane sau daca aceasta iti spune ca te iubeste,inseamna ca ai intalnit dragostea adevarata chiar daca pe moment nu-ti dai seama.
Iubirea este singura justificare a vietii, ultimul ei scop, singura, dar suprema ei frumusete…Iubirea adevarata nu moare niciodata in sufletul omului, ba il insoteste si dincolo de moarte!
Din dragoste te schimbi,fizic si psihic,si devii o cu totul alta persoana in fata iubitei/iubitului tau.
În mod frecvent dragostea nu este exprimată prin cuvinte, ci anumite comportamente ca privirea, mimica, poziţii erotice ale corpului.
Verbal dragostea este exprimată prin încercări de apropiere prin complimente, diminutive (ca şi comoară), alintări, declaraţii de dragoste.
Iubirea este scopul unora in viata: sa gaseasca pe acel cineva care sa le aduca fericirea mult visata si dorita in acelasi timp,chiar daca acel cineva este langa ei si nu isi dau seama de asta,sau isi dau seama dar nu vor sa o recunoasca!
Se spune ca dragostea adevarata incepe acolo unde nu te astepti la nimic,sau chiar daca te astepti la ceva,dar iti este frica sa recunosti,dec,daca simti un pic de dragoste pentru cineva incearca sa aflii daca asa este,deoarece s-ar putea sa pierzi si acea farama.Fa alegerea corecta in viata si bucura-te de tot,oricine ai fi,de oriunde ai fi,oricat de suparat ai fi incearca sa iubesti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: