Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic

Blood and chocolate

DA,alt film cu lupi/varcolaci,doar ca asta chiar mi-a placut:)Regizat de Katja von Garnier,ii are in rolurile principale pe Agnes Bruckner(Vivian),Hugh Dancy(Aiden),Olivier Martinez(Gabriel),Katja Riemann(Astrid),Brian Dick(Rafe).

Mica fiind,Vivian priveste cum parintii ei sunt ucisi si scapa,fugind transformata in lup,fiind salvata de Gabriel si”haita” lui.10 ani mai tarziu,Vivian traieste oarecum normal in RomaniaBucuresti,lucrand ziua intr-un magazin de ciocolata,iar noaptea prin cluburi “underground” .La fiecare 7 ani,capul haitei isi alege o noua partenera de viata,care pana acum a fost Astrid,mama lui Rafe,fiind si baiatul lui Gabriel,capetenia.Se spune ca urmatoarea va fi cea care indeplineste o anumita profetie,Vivian.Dar aceasta nu doreste acest lucru,fiind rebela.

Viata lui Vivian se schimba cand il intalneste pe Aiden,un artist care scrie o “graphic novel”.Acesta insista sa se intalneasca cu el pana cand ea accepta si se indragostesc.Totusi,nu ii poate spune adevarul despre natura ei de “loup garou”,iar in cartea pe care el o scrie acum tocmai despre legenda”loup garou” este vorba.

Chiar daca Vivian a jurat sa nu ucida,ea este animal la fel cum este si om,dar dragostea sa pentru Aiden risca sa-l puna pe el in pericol,asa ca Gabriel in trimite pe Rafe sa’l expedieze in alta parte,dar cum acesta refuza,Rafe se transforma si incepe lupta,totusi Aiden castiga,descoperind ca argintul ucide..

Aiden este adus in fata haitei si pus la o incercare grea,in care este vanat de lupi,dar o trece si Vivian il salveaza,totusi el o taie cu un cutit de argint ,nestiind ca este ea..

Cei doi fug si se ascund intr-un vechi cinematograf,noaptea se duc la o farmacie de unde Vivian ia antidot pentru otrava ce i-a inundat corpul,se vor lupta cu Gabriel si cei din grupul lui Rafe

,iar la sfarsit cei 2 pleaca,intr-o lume linistita…

A fost f interesant filmul mai ales sa vad masini de Romania,Dacii ,chiar si cateva cuvinte romanesti,asa ceva nu intalnesti in filmele straine:)

Advertisements

Comments on: "Blood and chocolate" (1)

  1. Nu l-am vz dar din descrierea ta pare interesant.O sa-l vad si eu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: