Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic

Mercedes-Benz S-Klasse cu pachetul Designo pentru interior

Pachetul Designo pentru interiorul lui S-Klasse aduce materiale si cusaturi deosebite, iar scaunele din spate vor putea fi lasate pe spate dupa bunul plac al ocupantilor acestora. Tapiteria care acopera platfonul este realizata din plus, iar scaunele au o cusatura cu un model extrem de placut.
Maybach Laundalet

Succesorul legendarului Maybach Laundalet prezinta aceeasi trasatura definitorie a acestui model – posibilitatea de decapotare a partii din spate, care le ofera pasagerilor din spate o priveliste deosebita. Aceasta priveliste poate fi savurata alaturi de un pahar de sampanie rece, care este stocata in compartimentul special din cotiera dintre scaune.
Geely GE

Desi Geely GE este o clona chinezeasca a lui Rolls Royce Phantom, modelul chinezesc ofera luxul unui singur scaun in spate. Acesta este amplasat central si ii ofera un statut special celui care ocupa aceasta pozitie. Fiind o clona a unui model occidental, Geely GE nu poate sa ocupe un loc mai bun in acest clasament.
Chrysler Town and Country

Al doilea rand de scaune din Chrysler Town and Country se poate roti cu 180 de grade, iar pasagerii de pe acest rand vor putea sa socializeze cu cei care ocupa cel de-al treilea rand de scaune. Mai mult decat atat, masuta dintre cele doua randuri de scaune din spate poate gazdui jocuri de carti, alimente sau chiar si o mica intalnire de afaceri.
Aston Martin Rapide

Primul coupe cu patru usi de la Aston Martin nu avea cum sa nu aiba un interior cu un design deosebit. Cele patru locuri oferite de coupe-ul cu patru usi din Marea Britanie sunt imbracate in piele de cea mai buna calitate, iar cele doua locuri din spate sunt despartite de o cotiera centrala in aceeasi maniera precum cele doua din fata. Pasagerii din spate primesc si ei scaune sport care ofera un grad superior de confort si sustinere laterala.
Lincoln MKT

Modelul american Lincoln MKT, versiunea premium a lui Ford Flex, beneficiaza de un frigider amplasat central pentru cele patru locuri din spate, un plafon din sticla si spatiu din plin pentru pasagerii sai. Randul de scaune de la mijloc este individual, permitand reglarea separata a scaunelor pentru pasagerii sai si oferind un nivel superior de confort.
BMW Seria 5 GT

Desi BMW Seria 5 GT este amplasat sub Seria 7 in gama constructorului din Munchen, modelul ofera un nivel superior de lux la nivelul banchetei din spate, care ofera doua locuri individuale extrem de confortabile. Acestea sunt separate de o cotiera centrala si pot fi lasate pe spate dupa preferinte sau chiar pliate in fata in cazul in care este nevoie de spatiu suplimentar in parte din spate a vehiculului.
Toyota Sienna

Minivan-ul de lux oferit de Toyota SUA ofera numeroase elemente de rasfat ale pasagerilor la interiorul acestuia, indeosebi pentru cei de pe bancheta din spate. Pasagerii celui de-al doilea rand de scaune au posibilitatea de a-si odihni picioarele pe suportul special care iese de sub scaune, intr-un mod similar cu cel al unor fotolii de lux. Pe langa asta, pasagerii care ocupa cel de-al doilea rand de scaune beneficiaza si de cotiere duble, suporturi pentru pahare si alte elemente de confort.
Porsche Panamera

Desi primul coupe cu patru usi din istoria Porsche a starnit ceva controverse in randul fanilor si al publicului, Panamera ofera un nivel superior de spatiu pentru pasagerii din spate in comparatie cu Cayenne. Desi Cayenne este mai mare, noul Panamera are locuri individuale pentru pasagerii din spate, care ofera un nivel deosebit de confort.
Rolls Royce Phantom in versiunea cu ampatament marit

Englezii de la Rolls Royce sunt campioni in materie de interioare, iar habitaclul lui Phantom nu face exceptie de la aceasta regula. Modelul britanic beneficiaza chiar si de o sticla de izolare dintre partea din fata si partea din spate a vehiculului, iar toate elementele moderne de confort disponibile pe piata pot fi gasite si in partea din spate a lui Phantom.
Multumim AUTOMARKET si WINDINGROAD

Advertisements

Comments on: "TOP 10: Cele mai confortabile locuri din spate in lumea auto" (1)

  1. […] TOP 10: Cele mai confortabile locuri din spate in lumea auto January 2010 […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: