Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic

Dakota Fanning-Jane Volturi

Dakota Fanning joaca in noul film din Twilight Saga,”New Moon”,rolul Jane Volturi..o vampiritza malefica…Ea are puterea de a controla si de a provoca dureri doar privind in ochi victima..are un frate geaman Alec..Face parte din clanul Volturi,ai carui conducatori sunt Aro,Caius si Marcus….

Hannah Dakota Fanning s-a nascut pe 23 februarie 1994 in Conyers, Georgia si are zestre etnica irlandeza si germana. Mama ei, Joy, este jucatoare de tenis profesionista, in timp ce tatal ei, Steve a jucat baseball.
Fanning este pasionata de lectura si practica inotul, baletul si pianul. La varsta de sapte ani, Fanning a devenit cel mai tanar actor care a fost vreodata nominalizata la Premiul Asociatiei Actorilor de Cinema (SAG) pentru interpretarea rolului de fiica devotata a unui om cu probleme mentale, in filmul I Am Sam, alaturi de Sean Penn. Pe langa aceasta nominalizare, Fanning a mai castigat Premiul Alegerea Criticilor 2002, la categoria ,,Cel mai tanar actor”. In 2005, ea a avut o nominalizare la Premiul Alegerea Criticilor la aceeasi categorie, pentru rolul din filmul Man on Fire si de asemenea a castigat Premiul MTV pentru film la categoria ,,Cea mai buna interpretare”, cu rolul din filmul “Hide and Seek”.(sursa Cinema RX)

Va place desenul meu?:D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: