Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic

Arta fotografica

by altemps   Fotografia este pasiunea de a comunica altei persoane emotiile starnite de un subiect. Daca nu va pasa despre un anumit subiect – logic – rezultatul va fi mediocru. Interesul contribuie la realizarea unor fotografii incredibile.

Fotografia este arta de a comunica pasiunea dvs. si trebuie sa fiti pasionati de subiectul pe care-l fotografiati. Daca sunteti pasionat, veti obtine rezultate foarte bune, daca nu, nu!

De asemenea, va trebui sa studiati subiectul pe care vreti sa-l fotografiati. Nu puteti sa va uitati doar 5 minute la un cadru si sa obtineti o fotografie buna!

Unii nu pot sa fotografieze in mod repetat acelasi lucru. Altii in schimb, cerceteaza permanent noi cai de a face o fotografie. Cercetati un lucru din cat mai multe unghiuri si astfel veti simti si altfel. Daca veti fotografia in mod repetat acelasi subiect, il veti cunoaste din ce in ce mai bine iar rezultatele vor creste in calitate. Sculptorul Henry Moore spunea: “arta este o expresie a imaginatiei si nu o reproducere a realitatii”, iar fotograful Elliot Porter: “arta adevarata este expresia dragostei dvs. fata de natura” si “arta adevarata este creatia dragostei pentru subiect, in primul rand, dar si pentru mediul sau”. Pana si Albert Einstein este de acord ca “imaginatia este mai importanta decat cunoasterea stiintifica”.

Un bun fotograf face fotografii bune chiar si cu o camera de unica folosinta, careia ii cunoaste posibilitatile si limitele. Pe de alta parte, se fac zilnic numeroase fotografii proaste folosind camere scumpe de catre oameni carora le lipseste pasiunea si viziunea, indiferent de cate cunostinte tehnice poseda sau cat de performante sunt obiectivele lor. Ansel Adams spunea: “nu e nimic mai rau decat o fotografie clara dupa o idee confuza”.

by altemps(daca doriti sa vedeti mai multe fotografii grozave facute de ea,urmariti-o pe deviantart

http://altemps.deviantart.com/

si articolul inspirat de pe urm site,e grozav pentru pasionatii de fotografie

http://www.foto-magazin.ro/index.php

Advertisements

Comments on: "Arta fotografica" (1)

  1. buna…te invit sa participi la concursul foto organizat pe blogul meu: http://acso.wordpress.com/2010/02/15/concurs-foto-sfarsitul-iernii-inceputul-vietii/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: