Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic

Valentine’s Day

Saint Valentine’s Day (Ziua Sfantului Valentin), scurtata de ceva vremele doar la numele de Valentine’s Day este o sarbatoare anuala tinuta pe 14 februarie celebrand dragostea si afectiunea intre cuplurile intime.Sarbatoarea este numita dupa unul sau mai multi crestini martiri numit(i) Valentin si a fost intemeiata de Papa Gelasius in anul 496. Este o zi traditionala in care iubitii isi exprima dragostea unul pentru altul oferindu-si flori,obiecte confectionate si isi trimit felicitari (cunoscute ca “valentine”).Sarbatoarea a fost asociata cu dragostea romantica in cercul lui Geoffrey Chaucher in “High Middle Ages”(1000–1300) cand traditia “curtarii” era amestecata.
Simbolurile moderne de Valentine’s Day includ tot felul de obiecte in forma de inima, turturele si Cupidon innaripat.Inca din secolul 19 valentine au fost transmise in productie in masa.
Un model de Valentine’s Day Card este foarte bine prezentat de cei de la LOCKERZ (PS:Cine vrea invitatie pe Lockerz sa-mi lasati un comment sa va trimit)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: