Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic

Scăpat de sub control

“Scăpat de sub control” (“Edge of Darkness”) este un thriller plasat la intersecţia dintre politică şi afacerile de mare anvergură. Thomas Craven (Mel Gibson) este un detectiv de la omucideri care lucrează pentru poliţia din Boston. Când unicul său copil, Emma, o tânără de 24 de ani pe care o creştea singur, este ucisă chiar pe treptele casei lor, toată lumea e convinsă că adevărata ţintă era chiar el. Dar veteranul detectiv începe imediat să bănuiască altceva, când descoperă că fiica sa ducea o viaţă secretă. Din acel moment, unica sa obsesie este să descopere de ce a fost ucisă fiica sa, aşa că începe o investigaţie pe cont propriu extrem de periculoasă, căci îl va duce într-o lume a muşamalizărilor corporatiste la nivel înalt, a conspiraţiei guvernamentale şi, în final a crimei. Misiunea lui solitară se transform într-o odisee a redescoperirii de sine şi a mântuirii personale.

“Scăpat de sub control” este regizat de Martin Campbell (“Casino Royale”) şi îi are în distribuţie pe Mel Gibson (“Braveheart”), Ray Winstone (“The Departed”), Danny Huston (“X-Men Origins: Wolverine”), Bojana Novakovic (“Drag Me to Hell”) şi Shawn Roberts (“I Love You, Beth Cooper”).

Filmul se bazează pe miniseria BBC cu acelaşi nume, cîştigătoare BAFTA şi este produs de Graham King (Oscar pentru “The Departed”) şi asociatul său, Headington (“The Young Victoria”), Michael Wearing, producătorul seriei originale BBC. Scenariul este semnat de William Monahan (“The Departed”) şi Andrew Bovell (“Lantana”).

Recomand !

Advertisements

Comments on: "Scăpat de sub control" (1)

  1. m-ai facut curios, o sa-l vizionez si eu cand o sa am timp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: