Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic


Sedinta de extragere si repartizare a membrilor comisiilor de bacalaureat din Maramures are loc sambata, 26 iunie, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean. Compenenta comisiilor din Centrele de examen si a Centrelor zonale de evaluare se va stabili de fata cu profesorii, parintii absolventilor de clasa a XII-a si ai Sindicatului Liber din Invatamant Maramures, care pot fi prezenti la sedinta tehnica planificata pentru ora 8.00.

Probele scrise ale examenului de bacalaureat incep luni, cu testul la limba si literature romana. Aproape 6.000 de elevi maramureseni sunt asteptati de saptamana viitoare in salile de examinare.

Reprezentantii ISJ Maramures au reamintit ca sunt interzise colectarea de fonduri banesti si organizarea oricaror forme de protocol la examenul de bacalaureat.

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a pus la dispozitia participantilor la evaluarea scrisa un telverde, unde pot fi comunicate orice nereguli din organizarea si desfasurarea examenului. Acesta poate fi apelat gratuit la numarul 0800801100.
Sursa:eMaramures.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: