Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic


Luni, 28 iunie, incepe prima proba scrisa a examenului de bacalaureat 2010.
Proba se desfăşoară în 630 de centre la care se adaugă 93 de subcomisii. Pentru sesiunea iunie-iulie 2010 a examenului de bacalaureat s-au înscris 217.227 candidaţi.

Accesul elevilor în sălile de examen se face pe baza actului de identitate, în intervalul orar 7.30 – 8.30. Accesul candidaţilor în săli, cu orice fel de lucrări – manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc. – care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare este strict interzis.
Candidaţii pot părăsi centrul de examen cel mai devreme după o oră şi jumătate de la distribuirea subiectelor. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor pentru fiecare candidat.

Săptămâna viitoare urmeaza să fie susţinute probele la limba română (28 iunie), Limba si literatura materna (29 iulie), Proba obligatorie a profilului (30 iunie) si in ultimul rand Proba la alegere a profilului si specializării pe 2 iulie.
Conform editie.ro, Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat marţi, în urma discuţiilor cu inspectorii şcolari judeţeni, că totul este pregătit pentru buna organizare a probelor scrise ale bacalaureatului.
A fost deschisă linia TEL VERDE 0800801100 (telefon gratuit), la care cetăţenii pot semnala toate neregulile apărute în organizarea şi derularea examenului de bacalaureat.
Sursa EDU.RO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: