Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic

Ted Williams, un om al străzi din Statele Unite, a devenit celebru în urma unui viral postat pe internet.
Vodpod videos no longer available.
Ted Williams, un om fără adăpost din Columbus, Ohio, a fost înregistrat zilele trecute de un bărbat, care apoi a postat filmul pe YouTube, ajungând să fie urmărit în doar două zile de peste 4 milioane de oameni. Williams a impresionat prin vocea s-a uimitoare care ar fi potrivită la orice radio sau televiziune.

Timp de mai multe zile, Ted a stat pe marginea drumului tinând în mână un carton pe care scria: “Dumnezeu mi-a dăruit o voce extraordinară. Sunt un fost prezentator radio care trece prin momente grele. Orice ajutor va fi foarte apreciat”.

Filmul i-a adus lui Williams oferte de job pe care nu se aştepta să le aibe vreodată. Acesta a fost astăzi invitat în cadrul unei emisiuni de radio iar mai multe televiziuni şi posturi de radio au sunat pentru a îl felicita şi pentru a îi oferi acestuia o slujbă. Printre acestea se numără, postul de radio WNCI dar şi televiziunile MTV sau ESPN.

Pe lângă o slujbă, mulţi ascultători au sunat pentru a îi oferi acestuia o locuinţă. În următoarele zile, Ted Williams se va decide ce ofertă va accepta.
Sursa:Europafm.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: