Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic

Dupa cate vad,majoritatea tag-urilor folosite pentru a intra pe blog sunt legate de invitatiile de banchet. Stiu ca multi dintre voi va e greu sa gasiti asa ceva,mai ales deja confectionate, deci,vreau sa va “ajut” sa confectionati unele,cu diferite layere,backround-uri si multe alte chestii. Daca vreti sa vedeti ceva “demo” uitati-va aici https://artnmagic.wordpress.com/2010/05/10/parericeva/ si spuneti-mi ce si care va place.
Daca va place o anumita invitatie de acolo,va pot creea una la fel,daca ma chinui sa mai gasesc layerele din PhotoShop.Oricum,nu sunt prea “darnic” ci vreau doar sa ma ajutati si voi la schimb,va lasati emailul intr-un comment si textul care vreti sa apara pe invitatie + alte detalii sau daca vreti sa va contactez pentru a adauga ceva personal invitatiei,si eu va cer in schimb doar sa va creati un cont pe unul din site-urile PtzPlace.ro sau Eupannels.com.(Va voi trimite invitatiile sau va voi contacta pe emailul pe care-l lasati aici intr-un comment).
Exemplu de invitatie:

Advertisements

Comments on: "“Daruiesc” Invitatii Banchet" (3)

  1. anka.kiss26 said:

    Mai oamenilor caut disperata de nu stiu cate zile o invitatie de banchet si nu gasesc nicaieri faceti mai oamenilor si voi ceva!:))

  2. Daca vrei te ajut cu ce ai nevoie. Imi spui,te contactez,si vorbim. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: