Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic

Spune NU ACTA


ACTA pare a fi un lucru bun,la fel ca si SOPA.Dar nu inseamna ca ar trebui pus in aplicare.
Pe de o parte,daca esti ceator de chestii/programe unice si nu vrei ca si chestiile tale sa fie pirtate,utilizate gratuit,ci contra cost,ai beneficia de drepturi de autor conform ACTA/SOPA.Dar cine spune ca iti vor da completa dreptate?Pur si simplu,vor amenda pe cineva ori ii vor taia accesul la tot ceea ce poate.Pe scurt,vor arunca “vina” pe altcineva care pur si simplu nu “greseste”(prea mult).
Pe de alta parte,daca esti utilizator al internetului si nu ai bani sa cumperi ceva anumit,un produs,pentru ca-i prea scump si/sau ai venituri prea mici,ai fi tentat sa iei de pe diferite site-uri si torrente acel lucru,ceea ce intr-un fel ar fi rau,dar totusi,avand in vedere circumstantele,fiecare se “descurca cum poate”.
Daca acceptam legea asta oricine va avea acces la informatiile noastre,unii dintre noi vom fi nevoiti sa ne revoltam,altii vor castiga pe de o parte,altii vor pierde.Pe scurt,spune si tu nu si semneaza petitia:

Cu toate că îşi propune să lupte împotriva contrabandei cu produse contrafăcute şi a pirateriei digitale,tratatul ACTA lasă loc unor abuzuri ale autorităţilor. Cu toate că mai multe state UE, printre care şi România, l-au semnat săptămâna trecută, el va intra în vigoare abia după ratificarea în Parlamentul European. REALITATEA.NET te invită să semnezi petiţia prin care le cerem europarlamentarilor români se se opună ACTA.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/petitie-romania-nu-vrea-acta-semnati-aici_908671.html#ixzz1l2TdpuR9


SEMNEAZA AICI(SURSA:REALITATEA.NET)

http://www.realitatea.net/petitie-romania-nu-vrea-acta-semnati-aici_908671_semneaza.html

PS:Da-i un like,share,repost….copiaza articolul (daca vrei mentioneaza sursa,daca nu nu…)
Important e sa afle toti de legea asta si sa incercam sa o oprim.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: