Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic


Ce defineste un erou(hero)? In general un erou e o persona ce “salveaza ziua” nu-i asa? Ei bine,ei sunt si au fost Heroes.E timpul ca tu sa-i salvezi.Da share acestei petitii si semneaza-o,trimite un mass in lista ta cu link-ul catre postare sau catre petitie. Daca esti fan sau chiar daca nu esti,fac acest lucru! Tu cum te-ai simti daca serialul tau preferat/ceea ce-ti place s-ar “opri brusc”?
https://secure.avaaz.org/en/petition/Heroes_Season_5Volume_6_Brave_New_World/

Poate ca pentru unii conteaza,poate pentru unii nu,totusi incerc sa fac auzit mesajul peste tot.
Ce este Heroes?Heroes este un serial american creat de Tim Kring pentru postul NBC. Acesta spune povestea unor indivizi obişnuiţi care descoperă că au abilităţi extraordinare. Claire, spre exemplu, îşi poate regenera corpul în mod spontan, putându-se vindeca de orice rană; Isaac Mendez prevede viitorul, Matt Parkman este telepat, iar Hiro Nakamura poate călători în timp şi se poate teleporta. Serialul explorează modalitatea în care ei se adaptează schimbărilor şi rolul lor în prevenirea catastrofelor şi salvarea umanităţii.Serialul pune accent pe “fenomene paranormale” care constau în puterile pe care le deţin o serie de oameni cu “daruri” speciale, numiţi eroi. De ce sunt numiţi aşa? Pentru că binele lumii stă în mâinile lor şi numai ei pot menţine echilibrul dintre bine şi rău.
Incercati sa dati mai departe cu un share pe Facebook/mass in lista voastra sau macar la inceput semnati voi.Multumesc oricum!
https://secure.avaaz.org/en/petition/Heroes_Season_5Volume_6_Brave_New_World/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: