Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic

Ce vedem în 2014 şi 2015?


Compania Pixar a anunţat recent cu ce o să ne ia ochii în următorii ani, ceea ce ne face să trecem în revistă principalele lansări din 2014 şi 2015. Ştim, o facem mult prea devreme, dar una dintre marile atracţii ale cinematografului este tocmai asta: să ştii că un anumit regizor pregăteşte un anumit film şi să aştepţi cu nerăbdare, trailerul, afişul şi, într-un final, premiera filmului. Iată mai jos câteva titluri care au toate şansele să surprindă plăcut, dacă nu criticii, măcar publicul, peste doi şi trei ani.

Care ţi se pare cel mai interesant titlu?

Avatar 2
Având în vedere că filmul “original” este producţia cu cele mai mari încasări din toate timpurile, nu putem ignora puterea acestei continuări care, iată, se cam lasă aşteptată. O vom vedea cel mai probabil în 2015, deci trei ani de-acum înainte, James Cameron fiind prea ocupat ba cu voiaje în străfundul mărilor sau în întunericul spaţiului (acolo unde nu poate auzi ţipetele milioanelor de oameni care îl tot îndeamnă să le arate noile aventuri ale lui Jake Sully). Nu ştim despre ce va fi vorba în Avatar 2, dar Cameron a tot spus că sequelul va explora adâncurile planetei Pandorei, deci te poţi aştepta la un nou scenariu străveziu, dar cu imagini spectaculoase.

Proiectele Pixar
Deşi în ultime vreme ne cam dezamăgeşte cu continuări (Maşini 2 este cel mai bun exemplu), Pixar pare să compenseze cu trei noi filme originale! Primul, The Good Dinosaur, va apărea în 2014 şi explorează ce s-ar fi întâmplat dacă dinozaurii nu ar fi dispărut de pe faţa Pământului şi ar convieţui în bună-pace cu oamenii. Premisa este cât se poate de ofertantă! Pixar pregăteşte şi un nou lungmetraj inspirat de Ziua Morţilor, o sărbătoare creştină în care familiile îşi omagiază membrii dispăruţi. În acest moment nu se cunosc alte detalii despre subiect şi la fel stau lucrurile şi cu un alt proiect încă fără titlu, în care personajele sunt de fapt emoţiile unei adolescente! Totul se petrece în mintea ei, zic secretoşii producători de la Pixar, refuzând să ofere alte detalii.

Maleficent
Aşteptat pe 14 martie 2014, Maleficent pare a fi echivalentul lui Snow White and the Huntsman, filmul cu Kristen Stewart în rolul unei Albe ca Zăpada foarte războinice şi Charlize Theron în cel reginei malefice hotărâte să-i mănânce inima (la propriu). În centrul atenţiei este de această dată Angelina Jolie, iar dacă numele personajului principal ţi se pare cunoscut există şi o explicaţie: este regina din Frumoasa din Pădurea Adormită, animaţia Walt Disney din 1959. Filmul va spune povestea din punctul ei de vedere şi nu ne putem gândi la o interpretă mai potrivită decât Jolie.

Supereroii
2014 şi 2015 vor avea porţia obişnuită de supereroi, căci Căpitanul America se pregăteşte de un sequel, iar al doilea film cu Spider-Man se află deja în curs de scriere a scenariului. Capitanul America 2 nu este singurul film Marvel aşteptat în 2014, în luna mai fiind programată o nouă lansare, eroul titular fiind în acest moment necunoscut. În ceea ce-l priveşte pe Batman, nu te aştepta ca The Dark Knight Rises să fie un “adio” din partea cavalerului întunecat: pentru 2015 se pregăteşte o nouă parte, chiar dacă Christopher Nolan nu va mai regiza, iar Christian Bale nu-l va mai interpreta pe erou.

Transformers 4
Şi Transformers 4 a rămas fără actori, dar nu şi fără regizor: Michael Bay a acceptat să revină la cârma popularei francize şi în acest moment pregăteşte o continuare aşteptată în iunie 2014. Nu se ştie nimic deocamdată despre subiect, şi probabil că înlocuitorul lui Shia LaBeouf nici măcar nu a fost ales încă.

Bridget Jones’s Baby
Să o dăm pe glumă: sunt mari şanse ca Renée Zellweger să revină în rolul durduliei englezoaice, care se confruntă de această dată, în stilul propriu, cu problemele maternităţii. Şi Tăntălăul şi gogomanul ar putea reveni pe ecrane în 2014, intepretaţi de aceiaşi Jim Carrey şi Jeff Daniels.

2015 va reprezenta o reîntâlnire cu regina box office-ului, Katniss Everdeen, interpretată de aceeaşi Jennifer Lawrence în The Hunger Games 3.
Sursa : Cinemagia.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: