Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic


Daca esti pasionat de internet si iti place sa navighezi cat e ziua de lunga, afla ca sunt cateva metode ptin care ai putea castiga si niste banuti reali din cautarile tale virtuale.
Cele mai profitabile 6 metode pentru a face bani online sunt:

1. Vanzarea de produse pe eBay
Sigur ai prin casa lucruri pe care nu le mai folosesti si care stau si aduna praful in diverse colturi. Fa-ti curaj si vinde-le la licitatii pe Ebay. Alege un pret de pornire cat mai mic, pentru a atrage clientii si fa-ti reclama prin pagini si sloganuri ca sa-i convingi pe clienti sa-ti cumpere produsele.

2. Blogging-ul
Daca esti pasionat de un anumit lucru si-ti place sa scrii, fa-ti un blog pe care apoi sa vinzi publicitate. Poti folosi serviciul AdSense de la Google, care plaseaza linkuri sponsorizate pe site. Iar daca cititorii blogului intra frecvent pe aceele linkuri, detinatorul site-ului castiga bani prin intermediul acestui serviciu.

3. Vanzarea de tricouri personalizate

Daca ai un “bagaj” de cuvinte si expresii amuzante sau ironice, le poti inscriptiona pe tricouri, pe care sa incepi apoi sa le vinzi online. Vei vedea ca aceasta afacere merge foarte bine, mai ales in randul elevilor si studentilor, care sunt mereu interesati de lucruri inedite.
Peste Ocean, sunt multe firme care se ofera sa gazduiasca un astfel de magazin. Pentru inspiratie poti sa te uiti pe CafePress.com sau SpreadShirt.com

4. Servicii de SEO
SEO se refera la imbunatatirea rezultatelor cautarilor pe motoarele de cautare gen Google, Bing etc a unui site care apartine de obicei unei firme. Va trebui sa creezi back-links, meta tags, sa optimizezi continutul siteului respectiv, sa identifici cuvinte cheie etc.
Cu putina rabdare si daca incepi sa studiezi multitudinea de tutoriale on-line de pe aceasta tema, vei fi surprins ce usor este sa produci bani din SEO.

5. Vanzarea de produse handmade
Orice este confectionat manual: bijuterii, produse traditionale, picturi sau obiecte de arta se poate vinde foarte usor online.
Exista unele site-uri cum ar fi Etsy.com sau ArtFire.com unde artisitii care vor sa-si vanda creatiile se intalnesc cu cumparatorii care vor sa le achizitioneze, site-uri pe care iti poti deschide propriul magazin, fara sa te coste nimic.

6. Meditatii pe internet
In conditiile in care parintii au in general un program mult prea incarcat pentru a se mai ocupa de educatia copiilor, ai putea sa oferi meditatii online prichindeilor la obiectele la care erai tu as in liceu. Daca ai si o specializare intr-un anumit domeniu cu atat mai bine, vei fi si mai cautat.

Ca un exemplu, in SUA exista platforma Tutor.com, pe care parintii gasesc cei mai buni meditatori pentru copiii lor.

Sursa: Studentul.info

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: