Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic

Becul pe tehnologie LED, va putea fi controlat prin tehnologie WiFi cu ajutorul unei aplicaţii gratuite de pe Google Play sau iTunes.

Cum vi se pare ideea de a vă controla sistemul de iluminare de acasă printr-o aplicaţie pe telefon? Şi nu ne referim doar la a deschide şi închide lumina.

Utilizatorul va putea controla intensitatea luminii din încăpere, va putea schimba culoarea emisă de becuri şi multe alte funcţii interesante.

Creat de Phil Bosua din San Francisco, LIFX este un bulb LED cu Wi-Ficare poate fi controlat wireless prin sistemele Android sau iOS.

După cum se poate observa din clipul video de mai sus, această invenţie ar putea avea un impact puternic în domeniul foto, unde este imperativ controlul luminii.

Momentan acest produs se află într-un stadiu de proiect, Phil Bosua oferind doar posibilitatea de pre-comandă pentru a aduna suma necesară producerii în masă a becurilor.

Acesta a dorit iniţial să se atingă suma de 100.00 de dolari dar a reuşit într-un timp destul de rapid să strângă din precomenzi aproximativ 1,3 milioane de dolari şi mai sunt încă două luni din perioada de precomenzi.

Sursa: Apropo.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: