Magic Is Everything And We're Going Beyond Magic


Intr-o turnura destul de ciudata de evenimente, Microsoft a incheiat un parteneriat cu creatorii filmului Prometheus pentru promovarea performantei standardului HTML5 impreuna cu Internet Explorer.

Printr-o serie de jocuri in format HTML5, accesibile la www.projectprometheus.com/trainingcenter, Microsoft face o treaba foarte buna in a va arata de ce este capabil principalul concurent pentru Flash. Din pacate, parteneriatul cu Prometheus, desi nu va obliga sa folositi Internet Explorer pentru a va bucura de experienta navigarii pe respectivul site, va sugereaza din 2 in 2 minute sa folositi browser-ul Microsoft.

Noul portal este accesibil din pagina principala a noului film regizat de Ridley Scott. Scopul virtual al setului de aplicatii este sa treceti niste teste pentru a va “angaja” la Weyland Industries, o societate fictiva care se ocupa cu studiul vietii extraterestre.

Daca sunteti bun la respectivele jocuri, veti figura pe site ca Ellite Applicant, iar daca nu sunteti bun aveti tot timpul din lume sa mai incercati. Eu l-am experimentat pe Chrome si 10 – 15 minute s-ar putea sa fiti suficient de atras de informatie incat sa tolerati si clipurile video si secventele animate si poate si elemente de gaming.

Sursa:Playtech.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: